Συνεργασία Sipcam - Greenco

14/11/2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίτευξη συμφωνίας μας με την εταιρεία Greenco για την αποκλειστική διανομή των ποικιλιών τους από τη Sipcam.

Με αυτή την σημαντική συμφωνία η Sipcam θα αναπτύξει τις ποικιλίες σπόρων βαμβακιού, σιταριού, κριθαριού κ.α. της Greenco σε όλη την νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία και Κύπρο).

Οι ποικιλίες σπόρων της Greenco είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας, έχουν τύχη μεγάλης αναγνώρισης στην Ελλάδα για το υψηλό παραγωγικό δυναμικό, τη σταθερότητα στις αποδόσεις, τα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναγνωρίζονται και επιδοτούνται από τη βιομηχανία, αλλά και τις υψηλές προδιαγραφές σπόρου με εξαιρετική φυτρωτική ικανότητα και διατίθενται στην χώρα μας για πάνω από είκοσι χρόνια.

Ταυτόχρονα το ερευνητικό πρόγραμμα της Greenco σύντομα θα δώσει νέες βελτιωμένες ποικιλίες βαμβακιού και σιτηρών.

Οι ποικιλίες Hersi, Sandra, Neli, Andromeda, κ.α. καθώς και η πολλά υποσχόμενη, υψηλών προδιαγραφών πρώιμη Fidel που πέρυσι και φέτος δίνει αποδόσεις record, προσφέρουν στον Έλληνα παραγωγό μία πλήρη παλέτα επιλογών για τις διάφορες εδαφοκλιματικές συνθήκες όλων των περιοχών βαμβακοκαλλιέργειας της χώρας μας.

Με αυτή την επένδυση της Sipcam ολοκληρώνεται σε σημαντικό βαθμό ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας σε φυτοπροστατευτικά, όπως τα ζιζανιοκτόνα Axion Combi ZC, Staple 38SL, Stelth 50SC & Turbine 365CS και τα εντομοκτόνα εδάφους Zippy Ultra &Trika Expert.

Ταυτόχρονα όμως, πέρα από τα προϊόντα, η επένδυσή μας είναι σημαντική και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σύντομα θα εντάξουμε στη γεωπονική μας ομάδα 10 έμπειρους γεωπόνους, η οποία πλέον θα διαθέτει γνώση και εμπειρία τόσο στη φυτοπροστασία, όσο και στο γενετικό υλικό και την ειδική θρέψη.

Πιστεύουμε πως και με αυτή την επένδυσή μας, θα έχουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να προσφέρουμε αξιόλογες και παραγωγικές λύσεις σε όλο το φάσμα, ειδικά της βαμβακοκαλλιέργειας, με αξιόπιστα προϊόντα που συμβάλουν στη βελτίωση της καλλιέργειας και σε υψηλές αποδόσεις.

Δείτε εδώ τα προϊόντα της Greenco

Δελτίο Τύπου